مخمر آبجو یک میکروارگانیسم است که در فرآیند تولید آبجو و سایر نوشیدنیهای الکلی مورد استفاده قرار میگیرد. این مخمر به نام علمی "ساکارومایسس سرویزیه" معروف است و مهمترین نقش را در تبدیل قندها به الکل ایفا میکند.
چای سبز یک نوشیدنی معروف در فرهنگ پارسی است که از برگهای گیاه چای (Camellia sinensis) تهیه میشود. این چای به دلیل فرآیند کمتر اکسیداسیون برگها نسبت به چای سیاه، دارای رنگ سبز مشخص و طعم خاصی است. چای سبز در ایران نیز با طعم ملایم و خواص بهداشتی معروف است و از زمانهای قدیم در فرهنگ مردم جایگاه ویژهای داشته است.